KOPEN

In Spanje een huis kopen

Is het uw droom om een huis in Spanje te hebben? Bij Serneholt Estate hebben wij alles dat u nodig heeft om die droom waar te maken. In Spanje vastgoed kopen, hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn, als je maar de juiste informatie hebt over het koopproces. Wij hebben vele jaren ervaring in de verkoop van vastgoed, dus u bent bij ons als cliënt veilig. Wij hebben een eenvoudige en handige koopgids samengesteld die u op uw gemak kunt lezen. Als u vragen heeft, kunt u ons natuurlijk bellen of mailen. Als makelaar zijn we pas tevreden als u als cliënt met succes een huis hebt gekocht.

Het Geheim

Bij de verkoop van vastgoed zorgen wij voor maximale marketing aan onze cliënten en andere makelaars. Maar wij weten dat het soms gewenst is om de verkoop van uw woning minder openbaar te maken. Dankzij ons uitgebreide register van cliënten zijn wij uitstekend in staat om een huis aan de juiste koper aan te bieden, zonder dat anderen daar van weten. Dat noemen wij het Geheim!

HET KOOPPROCES IN DRIE STAPPEN

VOORBEREIDING

De eerste stap van het koopproces is voorbereiding in de vorm van o.a. financiering, een juridische vertegenwoordiger kiezen en een NIE-nummer aanvragen.

BEZICHTIGEN EN EEN BOD DOEN

Bij een succesvolle bezichtiging komt het op toewijding en scherpzinnigheid van de makelaar aan. Dit betekent dat u alleen vastgoed gaat bezichtigen waarvan wij zeker zijn dat het aan uw vereisten voldoet. Wanneer u het juiste vastgoed heeft gevonden, helpen wij u bij de onderhandeling van de prijs en de voorwaarden, waarna meestal een reserveringscontract wordt ondertekend. In verband daarmee worden tevens reserveringskosten gestort(gewoonlijk 6000 euro), ofwel op de rekening van de cliëntenrekening van uw juridische vertegenwoordiger of op onze cliëntenrekening. Het privékoopcontract dat, nadat de juridische controles zijn uitgevoerd, door de juridische vertegenwoordiger wordt opgesteld, wordt binnen 2 tot 3 weken ondertekend. In verband daarmee wordt meestal een aanbetaling van 10% van de koopprijs overgemaakt, verminderd met de reserveringskosten.

CONTRACT

Als koper hoeft u niet bij het koopproces aanwezig te zijn. Als u niet aanwezig kunt zijn, zullen wij u helpen met de nodige documenten zodat wij het hele proces voor u kunnen beheren. De notaris ontvangt de betaling en is verantwoordelijk voor het betalen van de belasting en kosten, en het overmaken van het uiteindelijke bedrag aan de verkoper. De verkoper ontvangt 97% van de koopprijs. De resterende 3% wordt door u als koper betaald aan de Spaanse belastingdienst. Dit is een vorm van zekerheid dat de verkoper aan zijn/haar betalingplicht zal voldoen en de vermogenswinsten van zijn/haar verkoop in Spanje zal declareren. Zodra de verkoper aan alle voorschriften heeft voldaan, wordt dit aan hem/haar teruggegeven.

    Meer filtersBekijk woningFilter zoeken
  • Resetten

Frequente zoekopdrachten

Orihuela Costa Villa's | Appartements Fuengirola Villa's | Appartements Mijas Villa's | Appartements Marbella Villa's | Appartements Nueva Andalucia Villa's | Appartements Puerto Banus Villa's | Appartements Estepona Villa's | Appartements El Paraiso Villa's | Appartements Manilva Villa's | Appartements La Duquesa Villa's | Appartements