VERKOPEN

UW VASTGOED IN SPANJE VERKOPEN

Bij het verkopen van een huis of flatje in Spanje is het belangrijk om te weten dat het proces anders is dan in andere landen en dat het langer kan duren.
De overdracht van vastgoed loopt in Spanje via een Spaanse notaris. Zo werkt het hier — tot aan de laatste bijeenkomst met de notaris. Hier is hoe het gaat – tot de laatste ontmoeting met de notaris.

Neem contact met ons op

DE VIER STAPPEN VAN HET VERKOOPPROCES

Er staat in Spanje enorm veel vastgoed te koop. Dit kan het moeilijk maken om uw huis te verkopen. Dat is één van de redenen om een gerenomeerde makelaar te kiezen die goed weet hoe cliënten uw specifieke huis kunnen vinden. U kunt hieronder over het verkoopproces lezen. Maar eerst moet de makelaar er alles aan doen om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Dit proces heeft vier onderdelen:

Overeenkomst met de makelaar

Voordat het verkoopproces kan beginnen, wordt er een contract met de makelaar ondertekend, met de verkoopvoorwaarden. Het is op dat punt belangrijk dat u vertrouwen hebt in de makelaar. De makelaar voert u door het hele verkoopproces heen, dus het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Mocht er toch iets zijn dat u niet lekker zit, kunt u zonder problemen overstappen op een andere makelaar van Serneholt Estate. Uw overeenkomst is met Serneholt Estate, niet de makelaar.

Schatting

Natuurlijk bezichtigen wij uw huis om een schatting te doen. Wij gaan met u als verkoper kijken naar de verkoopprijs van andere huizen in de omgeving, en ook de conditie van uw vastgoed.

Voorbereiding

Nu begint het werk pas goed. Om de juiste koper en prijs voor uw huis te vinden, is het belangrijk om voorbereid te zijn. Wij werken met professionele fotografen om het vastgoed zo getrouw mogelijk weer te geven. ‘Foto’s zeggen meer dan duizend woorden’ is een bekend begrip, en het kan tevens beslissend zijn bij de verkoop. Om de kans op verkoop zo groot mogelijk te maken, maken wij gebruik van een zogenaamde 3D-camera.

Als de foto’s zijn genomen, beginnen we alle kanalen te gebruiken om de juiste koper te vinden. Uw huis wordt geadverteerd in sociale media, nieuwsbrieven en via vastgoedportalen. Zogenaamde kijkdagen is ook een optie.

Follow-up

Wij zullen uw huis waarschijnlijk vele malen aan verschillende gegadigden laten zien, dus is een follow-up belangrijk om te weten wat cliënten ervan zeggen. Als u dat wilt kunt u ook bij het hele verkoopproces zijn betrokken. Zodra wij inderdaad een koper hebben, begint het onderdeel van het verkoopproces waarbij wij zowel u als de koper door een veilige verkoop heen voeren. Wij hebben het proces samengevat in een eenvoudige en informatieve verkoopgids. Download de verkoopgids hier.

    Meer filtersBekijk woningFilter zoeken
  • Resetten

Frequente zoekopdrachten

Orihuela Costa Villa's | Appartements Fuengirola Villa's | Appartements Mijas Villa's | Appartements Marbella Villa's | Appartements Nueva Andalucia Villa's | Appartements Puerto Banus Villa's | Appartements Estepona Villa's | Appartements El Paraiso Villa's | Appartements Manilva Villa's | Appartements La Duquesa Villa's | Appartements